Apple Bee / 11.04.2022

Apple Bee – The story

De la specialist în răchiță, la meșteșugar în timp liber

Pasiunea pentru mobilierul de grădină și terasă a început de la o vârstă fragedă în cazul lui Sako și Tineke. Nu ar fi putut fi altfel cu un tată care a lucrat în industria de mobilier toată viața lui. După ce a studiat arhitectură interioară, Sako a realizat că poate deveni un designer adevărat doar după ce își creează designurile poprii. Cu acest plan, cei doi frați au fondat împreună Double You Meubelcollectie B.V.

Fiecare contribuind cu talentele lor, au pus baza unei afaceri de familie fertile, cu produse inovatoare. Pe când Sako este responsabil pentru design, Tineke se ocupă cu managementul firmei și caută în continuu idei inovative pentru a fi și mai eficientă în ceea ce face.

Apple Bee a început ca o firmă specializată în mobilier interior din răchiță, dar în 1998 au transformat brandul și în mod oficial într-una de mobilier exterior. Așa a luat naștere un brand de mobilier de grădină și terasă de origine olandeză.

Sako Wijma, designerul firmei Apple Bee, stie cum să traducă visele tuturor în designuri surprinzătoare. El inventează și proiectează toate piesele de mobilier, garantând Apple Bee să fie unică în clasa sa. Din 1998 designurile originale au făcut din Apple Bee un brand lider în industria mobilierului de grădină.

Filozofia Apple Bee

Atentia asupra detaliilor este o prioritate nr 1. La Apple Bee.

Pentru cei de la Apple Bee un produs de calitate nu înseamnă numai folosirea celor mai bune materiale.  Înseamnă și a fi atent la condițiile în care mobila este realizată și vândută.

Contactul zilnic cu furnizorii din Asia, răspunsul a nevoile clienților săi și asigurarea unei gestionări adecvate a reclamațiilor sunt câteva exemple. Prin investiția în relatii și colaborări, Apple Bee atinge un nivel constant și ridicat de calitate. Faptul că multe dintre aceste colaborări sunt mai vechi de 20 de ani, este dovada succesului. Pentru Apple Bee este natural folosirea celor mai bune materiale, precum lemn de tec, aluminiu de calitate superioară, frânghie și împletituri realizate manual. De asemenea, Apple Bee oferă technologia unică Bee Wett, ceea ce asigură că spuma din pernele șezutului nu absoarbe umezeala.

Apple Bee set dining

Viziunea Apple Bee

Viziunea Apple Bee este de a permite consumatorilor să se bucure de mobilierul de terasă cât mai mult timp posibil.

Prin folosirea materialelor de calitate și design inovator, Apple Bee oferă mobilier de grădină sustenabil.

Apple Bee combină plăcerea și petrecerea timpului liber în “Pleisure design”. În colecțiile Apple Bee se vede clar că un designer lucrează cu pasiune pentru meșteșugul său. Un designer cu originile în tradiția designului olandez, în care cuvintele cheie minimalist, experimental, inovator, nevonvențional și cu simțul umorului sunt clar recunoscute. Fără exces baroc, dar la obiect și pur. Designul este axat pe scop, pe funcție. Linille și materialele folosite fac mobilierul unic. Mobilierul de grădină Apple Bee rămâne o bucurie pentru ochi chiar și după ani de zile, deoarece calitatea pură a designului este atemporală. Luați setul de lounge Cocoon de exemplu, cu formele sale puternice rotunjite: a fost frumos în 2005 și este și astăzi- 17 ani mai târziu.

2017 Apple Bee Cocoon LoungeSoul CT Kubu 20mm Green Sphere 01 Standard scaled

Inovație, măiestrie și pasiune

Meșteșugarii care realizează mobilierul de grădină Apple Bee se asigură că materialele sunt prelucrate corect. Aceasta este un proces efectuat cu atenție și răbdare, cu scopul de a crea mobilier durabil. Echipa de designeri este în continuă căutare pentru utilizarea materialelor cunoscute în noi feluri, și dezvoltă materiale noi. Un bun exemplu este Biculair®. Acest tip de împletitură a fost dezvoltată de echipa Apple Bee cu peste 20 de ani în urmă, în căutarea unei variante sustenabile la mobilierul de grădină din ratan. Biculair este o inovație fără care nu se mai poate imagina lumea mobilierului de grădină. Deși functional în design, combinația potrivită a materialelor asigură ca un design Apple Bee nu este niciodată sever. Un set de mobilier de grădină Apple Bee te invită să te bucuri de lucrurile mai frumoașe din viață. Este făcut în acest scop cu dragoste și devotament.

Înapoi la toate