B2B Aplux

Cautati mobilier de calitate superioara si cu aspect impecabil pentru a amenaja terasa restaurantului sau al hotelului dumneavoastra? Aveti un bistro sau o cafenea cu terasă si va doriti o terasa atragatoare pentru clienti? Doriti sa creati o terasa deosebita in cladirea de birou pentru clientii si angajatii firmei? APLUX are solutia pentru toate!

Noi la APLUX suntem specializati in comercializarea produselor de calitate de top pentru spatii exterioare: terase si gradini. Seturile noastre de mobilier exterior sunt creatiile unor designeri renumiti pe plan mondial, sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, astfel putem garanta satisfactia clientilor nostri.

Din selectia noastra ampla de produse puteti alege seturi de mobilier de calitate premium potrivite pentru exterior sau interior, pergole electrice si manuale de calitate, pufuri modulare durabile, umbrele de terasa, precum si multe accesorii.

Contactati-ne sa va putem ajuta cu consultanta si oferta personalizata!

Ca persoana juridica, puteti beneficia de

 • Consultanta profesionala in alegerea
  produselor potrivite
 • Oferte speciale customizate
  la nevoile clientului
 • Discounturi in functie de
  volum
 • Pregatirea unui design vizual
  la cerere
 • Livrare gratuita premium,
  cu masinile proprii
 • Depozitare gratuita
  timp de 120 zile

Va stam la dispozitie

Vizitati site-ul APLUX pentru a face cunostinta cu gama noastra de produse. La cerere, va punem la dispozitie cataloage electronice si fizice. Daca aveti nevoie de asistenta, sau doriti sa cereti o oferta pentru un proiect, contactati echipa noastra B2B cu incredere!

(+4) 0728 66 22 66
(+4) 0729 44 24 22
info@aplux.ro

Trimite-ne mesaj