Livrarea produselor

Produsele comercializate de noi se livreaza prin curier rapid, sau cu masinile noastre proprii, conform tabelului de mai jos:

20 RON100 RON200 RONGRATUIT
livrare premium
Huse mobilierMasa de cafea Elle, Icoo, ZigzagUmbrele terasa Platinum RivaSeturi mobilier gradina
Perne decorativeScaune terasaMese exterior, carute de barSeturi masa si scaune gradina
Intretinere mobilierHamace gradinaSet mobilier RoolfPergole
Kit montare hamaceIncalzitoare terasaUscator de rufe Higold IDMSezlonguri gradina, fotolii terasa
Accesoriu IDMLampi decorativeUmbrele terasa Voyager si Challenger
Pufuri Roolf LivingFotolii terasa Higold si Apple Bee

In cazul produselor de dimensiune mare (seturi de grădină, canapele etc). livrarea se realizeaza utilizand masini proprii. In cazul in care o comanda contine mai multe produse, cu termene de livrare diferite, se va efectua o singura livrare dupa sosirea tuturor produselor pe stocul aplux.ro  Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticla). Vanzatorul este obligat sa demonstreze Cumparatorului, la cererea acestuia, modul de utilizare si functionare a produselor cumparate, prin scheme si instructiuni de montaj. Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile calendaristice. Termenele de livrare sunt afisate pe site la fiecare produs si variaza in functie de produs.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, a amanarii de catre Cumparator a termenului de livrare stabilit, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Deschideti coletul si verificati produsele dupa preluare! Daca produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) va recomandam sa nu folositi produsul si sa aduceti situatia la cunostinta noastra in maxim de 24 ore de la livrare. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

MONTAJUL PRODUSELOR

Reprezinta punerea in stare de functionare a produsului si/sau produselor cuprinse in Comanda Clientului in stare validata, in conformitate cu specificatia prezentata pe site-ul https://www.aplux.ro. Acest serviciu se adreseaza EXCLUSIV produselor de mobilier.

In lipsa unei confirmari exprese din partea Vanzatorului, prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, si documentele fiscale. (Factura de marfa si respectiv Factura de servicii).

NOU LA APLUX?

Intră în clubul exclusiv Aplux, și bucură-te promoții speciale pentru abonați!