Conditii de returnare

Potrivit legislatiei in vigoare (OUG 34/2014), Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Clientul este informat asupra faptului ca, in cazul in care produsele  returnate prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau, dupa caz, electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile de la data solicitarii returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeasi metoda de plata.

Clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care Vanzatorul accepta sa suporte acele costuri. In cazul returnarii produselor de dimensiune mare, care au fost livrate la domiciliul Clientului la momentul incheierii contractului, Vanzatorul preia produsele cu masini proprii, cheltuielile fiind suportate de client. In cazul altor produse returul se efectueaza folosind serviciu de curierat rapid, costurile fiind suportate de catre client.

Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Livrarea, transportul si/sau montajul sunt servicii oferite de catre noi si sunt incluse in pret. Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile Cumparatorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Cererile de retur, va rugam sa ne trimiteti la adresa de email: info@aplux.ro

Descarca formular de retur: aici