Despre noi

Noi la Aplux suntem pasionati de mobilierul de gradina si terasa de calitate superioara, care confera caracter unic spatiilor amenajate, si care este nu numai elegant, dar si functional si confortabil. Seturile de mobilier Higold si Apple Bee, importate exclusiv de noi, sunt realizate din materiale durabile, rezistente la UV, totodata au design impecabil, astfel va veti simti rasfatati in fiecare moment petrecut in aer liber.

Ne-am propus sa oferim prin intermediul magazinului nostru online pe langa gama larga de mobilier de lux de gradina si terasa, si pergole de calitate superioara, umbrele de terasa, mese de joc, precum si alte produse pentru o amenajare completa si moderna a oricarei terase.

Produsele noastre sunt livrate din stocul propriu, gata montate, cu masinile noastre, astfel va asiguram ca veti avea o experienta de cumparare placuta. Va stam alaturi in fiecare pas, ne cunoastem bine produsele, si va putem ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri mobilierul perfect pentru terasa sau gradina privata, dar putem ajuta si in amenajarea spatiilor hoteliere, al restaurantelor, teraselor. Aplux inseamna produse de lux, customer service excelent si livrare si montare premium. Va asteptam!