Apple Bee / 12.12.2022

Mobilier grădină Apple Bee – materiale și întreținere

Seturile de mobilier grădină Apple Bee sunt rezultatul cooperării frumoase între designer și meșteșugari. Designurile moderne, totodată funcționale se nasc în Olanda, după care meșteșugarii deosebit de pricepuți ai firmei Apple Bee fac ca planurile designerului să devină realitate. Așa se nasc seturile de mobilier grădină de lux Apple Bee, din materiale atent alese și durabile. În acest articol vă prezint pe scurt materialele acestor seturi de mobilier grădină, precum și modul în care le puteți îngriji pentru a vă putea bucura cât mai mult timp de mobilierul de grădină frumos și impecabil.

Perne rezistente la intemperii de cea mai bună calitate

Toate pernele de șezut și de spătar oferă confort excelent. În plus, Apple Bee oferă technologia unică Bee Wett, ceea ce asigură ca buretele din pernele de șezut și de spătar nu absoarbe apa. Pernele Bee Wett sunt unele speciale, impermeabile, care pot fi lăsate afară fără griji. Husele pot fi înlăturate și sunt fabricate din material rezistent, care poate fi spălat. Pe lângă faptul că materialul nu absoarbe apa, este rezistentă și la UV. Structura celulară verticală a pernelor face posibilă scurgerea spectaculos de rapidă a apei, și astfel uscarea rapidă a pernelor. Husa din olefin este rezistent la mucegai și putrezire, la UV, la umezeală, și este moale și confortabil.

Întreținerea pernelor

Prin întreținerea corectă a pernelor, puteți contribui la o durată de viață optimă al acestora. Periați murdăria din material înainte ca aceasta să se așeze în material, și nu lăsați fluidele vărsate să fie îmbibate de material, ci absoarbeți imediat cu un prosop. Puteți înmuia husele pernelor în apă cu detergent și/sau puteți să le spălați la maximum 30 de grade, ciclu delicat. Atenție, clătiți bine! Husele nu trebuie centrifugate, uscate cu uscătorul de rufe  sau călcate. Îndată ce s-a terminat ciclul mașinii de spălat, puneți spuma înapoi în husa cât mai umedă ca să se așeze bine în jurul spumei.

Set mobilier gradina masa si scaune Apple Bee Antigua

Set mobilier gradina masa si scaune Apple Bee Antigua

Lemn de tec certificat

Lemnul de tec prelucrat de Apple Bee provine din plantații din Indonezia, și deține certificat SVLK, ceea ce înseamnă că lemnul provine din plantații sustenabile, și că fabrica de prelucrare asigură condiții de muncă bune pentru angajații săi. Lemnul de tec are un aspect neted și culoare miere/maroniu sau o nuanță de maro mai închis. În funcție de condițiile meteorologice și de mediul înconjurător, lemnul va căpăta o nuanță gri. ceea ce va crea patina gri-argintie specifică lemnului de tec. Lemnul de tec este rezistent și durabil, și are un aspect plăcut, de aceea mulți aleg să-și amenajeze grădina sau trerasa cu mobilier din lemn de tec.

Îngrijirea mobilierului din lemn de tec Apple Bee

Apple Bee a dezvoltat produsele perfecte pentru întreținerea mobilierului de grădină din lemn de tec. Dacă consacrați puțin timp și atenție mobilierului de grădină, veți putea să vă bucurați timp mai îndelungat de mobilierul vostru în stare nouă, frumoasă.

Iată harta Apple Bee pentru întreținerea perfectă a mobilierului:

  • Pas 1: Curățați mobilierul cel puțin o dată pe an cu soluția de curățare Apple Bee Teak Cleaner. Cu ajutorul unei perii și cu apă puteți îndepărta sporile de mucegai cu ușurință. Vedeți și acest video pentru instrucțiuni.
  • Pas 2: După curățarea suprafețelor din lemn de tec, lăsați mobilierul să se usuce.
  • Pas 3: După ce mobilierul se usucă perfect, aplicați soluția Apple Bee Color Restore Antique (nuanța miere-maronie), sau Color Restore Coastal (nuanța gri-argintie), în nuanța preferată.
  • Pas 4:  După uscarea soluției de restorare a culorii, puteți aplica Apple Bee Teak Shield pentru o protecție în plus al mobilierului de grădină. Această soluție va încetini dezvoltarea algei și va ajuta în menținerea culorii mobilierului pentru mai mult timp, fără formarea unor pete verzi pe suprafață.

Recomandăm tratarea suprafețelor de tec al mobilierului grădină cu soluțiile de curățare Apple Bee cel puțin o dată pe an.

Set mobilier gradina si terasa Apple Bee Sticks and more

Set mobilier gradina si terasa Apple Bee Sticks and more

Înapoi la toate