Higold / 10.05.2023

Colecția 2023 de mobilier grădină și terasă Higold Cambusa

Gama de mobilier grădină și terasă Cambusa face parte din colecția nouă de 2023, surprinzătoare și splendidă Higold. Gamele lansate în acest an de Higold sunt demni de renumele brandului, atât în privința designului, cât și al funcționalității și al comfortului.

Colecția de mobilier grădină Cambusa, este un afisaj exemplar de design neted și precis, care prezintă caracteristici pătrate curate „ntr-o manieră însuflețitoare. Gama de mobilier creată de designerul prestigios Claudio Bellini prezintă nuanțe calde și primitoare. Toate piesele de mobilier din gama Cambusa au fost create pentru a oferi confort suprem și un sentiment primitor. Designul clasic și fin al colecției exprimă un spirit de tenacitate, curaj, confort și libertate.

feat img cambusa 4

Set masă si scaune pentru grădină și terasă Higold Cambusa

CLAUDIO BELLINI

Claudio Bellini (1963) arhitect și designer trăiește și își desfășoară activitatea în Milan, unde a absolvit universitatea renumită Politecnico di Milano. În 1996 el și-a înființat biroul de design, modelat de armonia frumuseții și eficienței, concentrându-se pe mobilier, design de produse și design interior. Viziunea sa globală și capacitatea de a înțelege dinamica diferitelor culturi si piețe, i-au adus recunoașterea ca una dintre cele mai influente practici de design din întreaga lume. Cu mulți ani de experiență de predare universitară, Bellini lucrează de asemenea ca director creativ al mai multor branduri globale, unde succesul lui este evidențiat și de multitudinea premiilor câștigate de-a lungul anilor. El are o atitudine deschisă, combinată cu sensibilitate deosebită pentru diferitele culturi și moșteniri istorice. Descriindu-l pe Claudio Bellini cu propriile sale cuvinte: “Sunt un cetățean al lumii cu suflet Italian.”

Mobilier grădină și terasă Higold Cambusa, set canapea 3 locuri, 2 canapele și măsuță de cafea

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ

Cadrul pieselor de mobilier grădină și terasă Higold Cambusa este realizat din aluminiu extrudat, combinat cu lemn de tec. Atat aluminiul, cat si lemnul de tec sunt materiale durabile, rezistente la intemperii, umezeală și uzură. Piesele sunt completate de perne de șezut si de spătar confortabile și ferme din spumă de înaltă densitate, cu huse din acril de calitate superioară, rezistente și plăcute la atingere. Husele pot fi curățate cu ușurință prin ștergere. Grosimea pernelor de șezut este de 15 cm, ceea ce asigură confort suprem.

Punctele forte al colecției de mobilier grădină și terasă Higold Cambusa:

  • materiale de calitate superioară, de lux, atent alese
  • design modern, atemporal
  • rezistență ridicată la intemperii și factorii externi nefavorabili
  • întreținere și curățare ușoară
  • culori neutre, care se potrivesc în orice fel de ambient
  • perne de șezut și spătar deosebit de groase și confortabile

Mobilier grădină și terasă Higold Cambusa

GAMA COMPLETA PENTRU TERASA TA 

Gama de mobilier grădină și terasă Cambusa include un set mobilier grădină și terasă cu canapea, fotolii și măsuță de cafea, set șezlonguri terasăset masă și 8 scaune grădină, precum și set mobilier grădină cu colțar și măsuță de cafea. Așadar, dacă vă place designul acestei game de mobilier, vă puteți amenaja întreaga grădină sau terasă în stilul Cambusa, și vă puteți bucura de nenumărate ore plăcute petrecute în aer liber alături de cei dragi.

Înapoi la toate