Higold / 23.01.2023

Colecția 2023 de mobilier gradina Higold Wing

2023 promite să fie un an excepțional pentru mobila de exterior! Higold a lansat ultimele sale colecții și nu am putea fi mai entuziasmați. De la modele sofisticate și moderne până la piese clasice și atemporale, există ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă doriți să vă amenajați grădina sau terasa de la zero în acest an, sau doar adăugați câteva piese noi, colecțiile Higold cu siguranță vă vor impresiona. Pininfarina și Claudio Bellini, cele doua nume mari din industria designului au creat colecții cu totul speciale pentru anul 2023. Au inclus elemente unice, precum și detalii premium într-un design simplu dar elegant care ar adăuga un plus la orice gradină sau terasă. Continuați să citiți pentru a cunoaște una dintre colecțiile noastre preferate!

feat img wing 4

Seturi mobilier gradina de lux Higold Wing

HIGOLD WING

Pininfarina este un renumit designer italian care a creat mai multe mașini superbe și noi modele de mobilier, inclusiv colecția de mobilier de grădină și terasă de lux Wing. Această colecție cuprinde mai multe seturi de mobilier luxoase și durabile, cu care vă puteți amenaja toată terasa sau grădina. Pininfarina ia designul dincolo de limita, cu formele sculpturale ale acestor piese. Seturile  de mobilier Wing cu canapea și fotolii, seturile de șezlong sau seturile de masă cu scaune vă vor impresiona prin linii curate si structura robustă. Pininfarina amalgamează designul modern și arta clasică pentru a crea produse spectaculoase pe care niciun fan nu poate să le ignore!

feat img wing 3

Inspirat de ușurinta aripii, arhetipul care combină lejeritatea cu puterea, în colecția de mobilier grădină Wing designerii au fost ghidați de conceptul lejerității fizice și percepute. Colecția este inspirată de liniile elegante, curbate ale unei aripi și integrează liniile pure în cadrul din lemn de tec, care îi conferă un aspect elegant și dinamic. Stilul colecției Wing este potrivit atât în context urban, cât și în ambianțe unde natura este protagonistă. Elementele colecției sunt caracterizate printr-o structură de aluminiu îmbogățită cu linii geometrice si esențiale, care amintesc de lumea arhitecturii. Lemnul masiv de tec de clasa cu suprafață din silicon de iaht conferă pieselor colecției de mobilier grădină o notă de lux de iaht. Fiecare set de mobilier Wing este o combinație perfectă între rezistența fizică și ușurința percepută.

feat img wing 1

În concluzie, un set deosebit de mobilier de grădină Higold Wing poate transforma aspectul oricărui spațiu exterior dintr-unul simplu în unul sofisticat. Colecția vă oferă mobilier atrăgător pentru terase, grădini sau piscine, fiind potrivit pentru crearea unui stil luxos acasă sau la restaurant.

 

 

 

Înapoi la toate