Higold / 11.04.2022

Compania Higold – Nașterea mobilierului de grădină de lux Higold

Vă place mobilierul cu design exclusiv pentru grădină și terasă? Higold Excellent Oudoor este pentru dumneavoastră! În colecția extensivă Higold puteți alege dintre seturi de mobilier grădină, seturi de masă și scaune, șezlonguri de grădină, fotolii terasă, și accesorii atractive.

Design inovativ, forme originale, soluții deștepte, și materiale de cea mai bună calitate, rezistente la intemperii sunt caracteristicile mobilierului de grădină și terasă Higold. Astfel designul, confortul, funcționalitatea și durabilitatea merg mână în mână.

Începuturi

Istoria companiei Higold a debutat în anul 1989. În anii ’90, compania s-a dezvoltat într-un producător de încredere de echipamente de bucătărie, cunoscut ca brandul Higold Techline. Din 2011 se poate numi un brand lider în domeniu în China. În 2005 au decis să-si extindă activitatea, începând să producă mobiler de calitate premium pentru grădină și terasă, si au fondat Higold Outdoor Furniture în același an. Astfel a luat nastere brandul propriu de mobilier grădină și terasă a companiei, Higold Excellent Outdoor.

Un brand cu misiune

Ca echipă, ambiția celor de la Higold este să contribuie la stilul de viață al clienților. Oferă ingrediente excelente pentru experiențe outdoor formidabile.

Toate colecțiile Higold de mobilier sunt proiectate și fabricate cu dedicație, pasiune și măiestrie.

Cu același entuziasm sunt selectate materialele de cea mai bună calitate și sunt transformate în mobilier în mod sustenabil. Higold face tot pentru a vă asigura o experiență outdoor impecabilă.

Celor de la Higold le place să inspire piața de mobilier exterior de lux cu brandul lor, și să-și îndeplinească promisiunea unei vieți excelente, nu numai în China, dar în toată lumea. Compania a lansat primul magazin outdoor în Europa la începutul anului 2014. De atunci s-a dezvoltat o rețea de comercianți în Olanda, Germania, România, Spania, Portugalia, Italia, Elveția, SUA și Qatar. În aceste țări multe branduri de renume în domeniul ospitalier, ca și Hilton, Sheraton și Jade Beach și-au amenajat terasele cu diferite game de mobilier Higold. In zilele noastre Higold, fiind un brand cunoscut si apreciat in toata lumea, este reprezentat in mai mult de 150 de țări.

HiGold work 3

Colecția Higold

Cei de la Higold consideră că designul este foarte important.  Higold produce mobilier de grădină atractiv, cu design modern. Faptul că au și câștigat premiul prestigios de design Red Dot în 2014 și în 2016 cu colecția Shenzhou X și Icook subliniază acest lucru. Compania colaborează cu designerul Nicolas Thomkins în crearea colecțiilor Higold Outdoor. Nicolas Thomkins, premiat cu Red Dot Award de asemenea, este cunoscut la nivel mondial, și apreciat pentru designurile lui iconice și mobilierul functional. În 2016 și Pininfarina Extra a început colaborarea cu Higold, realizând designul noului sediu central Higold și gamele Onda și Aurora. Între designerii echipei Higold se numără și Nicola Girotti, cooronatorul a altor 20 de designeri în echipa Pininfarina, Claudio Bellini, graduatul universității de renume de arhitectură din Milan, Italia și Pierrick Taillard, designer șef la piKs Design, adept al eclectismului creativ.

Higold România

Aplux este unic distribuitor al mobilierului de grădină și terasă de lux Higold în România. Noi la Aplux suntem pasionați de mobilierul de grădină de calitate de lux, care conferă caracter unic spațiilor amenajate, și care este nu numai elegant si atractiv, dar și functional și confortabil. Cu design unic și inovator, piesele de mobilier exterior Higold oferă clienților un motiv pentru a ieși în aer liber. Misiunea noastră este să oferim valoare și satisfacție clienților noștri prin comercializarea seturilor de mobilier de grădină Higold, ca ei să poată avea o experiență de lux în grădina proprie zi cu zi.

Înapoi la toate