Higold / 20.10.2022

Higold IDM – uscător de rufe electric și inteligent!

Uscarea hainelor în sezonul rece devine din ce în ce mai dificilă și reprezintă o problemă de rezolvat pentru majoritatea persoanelor. Nu este comod să pui sfori de rufe sau suporturi de uscat rufe, mai ales, dacă stai la un apartament mic și acest lucru este posibil numai pe balcon. Durata de uscare a rufelor pe balcon este mult mai mare toamna sau iarna și riscul ca hainele să capete un miros neplăcut este foarte mare. Poate folosesti un uscător de rufe electric convențional, însă aceasta nu te face foarte fericit când sosește factura de electricitate. D

Dacă obișnuiai să usuci rufele în casă și te deranjează spațiul ocupat de uscătorul de rufe, timpul și efortul depus în uscarea rufelor, sau dacă dorești să scapi de grija costului mare al electricității, avem soluție pentru problema ta.

Cea mai convenabilă și eficientă soluție rămâne uscarea rufelor cu ajutorul unui uscător de rufe electric și inteligent, care te ajută să economisești timp și spațiu prețios. Nu mai trebuie să depinzi de condițiile meteo pentru a reuși să îți usuci simplu și rapid hainele proaspăt spălate, scăpându-te de o grijă mare. Mai mult decât atât, hainele nu vor mai fi expuse la interperii și nici nu se va mai pune praful pe ele.

Uscător de rufe electric inteligent

Uscătorul de rufe inteligent Higold IDM te ajută să te bucuri de confortul uscării facile într-un timp scurt. Beneficiile aduse de un astfel de produs sunt nenumărate și nemăsurabile, astfel ca spălarea și uscarea hainelor folosind tehnologii de ultima generație devine floare la ureche.

De ce ai mai folosi caloriferul sau de ce ai lăsa suportului de haine să ocupă spațiu util din locuința ta pentru a le usca din moment ce ai la îndemâna resursele necesare pentru a face treaba mai elegant și mai eficient? In plus, nu ai de ce să îți faci griji că un astfel de aparat îți va încărca factura la energia electrică, fiindcă este o variantă economică, care asigură un consum mic. Cu uscătorul de rufe inteligent Higold IDM economisești 90% de energie electrică în comparație cu uscătorul de rufe tradițional.

Deci trebuie doar să alegi un uscător de rufe electric de încredere, iar satisfacția va fi pe măsura așteptărilor tale și te vei putea bucura de timpul și spațiul economisit cu uscarea hainelor.

Uscător de rufe electric inteligent

Descoperă HIGOLD IDM® , uscătorul de rufe electric inteligent- Experiența de uscare de noua generație!

Uscarea hainelor, împrospătarea sau dezinfectarea lor? IDM știe de toate. IDM înseamnă uscător de rufe inteligent, și introduce o modalitate nouă de uscare. Combinația tehnologiei, al durabilității și al flexibilității rezultă într-un uscător de rufe electric inteligent, cu design deosebit, care economisește spațiu și energie electrică. A fost dezvoltat în special pentru companii și instituții din domeniul hospitalier, wellness, de sănătate, instituții de invățământ și îngrijire (centre pentru vârstnici, copii etc), și pentru folosire în mediul privat. Poate fi amplasat pe tavan, în casa sau pe terasă acoperită.

Uscator de rufe electric inteligent

De ce să alegi HIGOLD® IDM Uscator de rufe inteligent?

IDM este o solutie inteligenta si multifunctionala pentru haine, pături si lenjerie.

  • Uscare rapidă: Datorită sistemului de ventilație economic, IDM usucă hainele rapid, suflă aer ajutând hainele să devină și mai moi. Timpul de uscare a hainelor scade, și vei putea îmbrăca hainele preferate în doar 120 de minute.
  • Igienizare: Daca dorești ca hainele și așternuturile să fie cât mai igienice, folosește funcția antibacteriană. Hainele vor fi igienizate în 30 de minute.
  • Eficiență electrică: IDM ajută în accelerarea procesului de uscare. Este echipat cu tehnologie de lumină LED și cu un sistem de ventilație economic. Pe când un uscător de rufe consumă multă energie, IDM oferă o performanță de uscare foarte bună la un preț mai scă
  • Ușor de instalat: IDM este livrat în stare asamblată, și se poate instala în 15 minute. Vei avea nevoie de conexiune la electricitate. Se montează pe tavan pentru economisirea spațiului util.
  • Capacitate de încărcare: Un uscător de rufe poate usca în mediu 8 kg de rufe, IDM oferă spațiu pentru uscarea a 35 kilograme de haine. Dacă locul nu este de ajuns, poți mări capacitatea de uscare cu ajutorul accesoriului Multihanger.
  • Economisire de spațiu: Uscătorul de rufe folosită anterior colapsează sub greutatea hainelor? Uscătorul de rufe trebuie mutat tot timpul? Folosește mult mai util spațiul disponibil cu ajutorul sistemului automatic, și lasă uscătorul de rufe electric inteligent să usuce hainele în aer, doar printr-o simpla apăsare al butonului pe telecomandă.
  • Calitate garantată: IDM îndeplinește criteriile CE pentru siguranță, sănătate și mediu.

Uscător de rufe electric inteligent

 

Spațiile în care trăim și muncim devin din ce în ce mai mici și compacte, și solicită soluții deștepte. Este important să folosim spațiul disponibil într-un fel cât mai eficient. Eficiența energetică, sustenabilitatea și igiena sunt din ce în ce mai importante. Acestea sunt cauzele pentru care produsul inovativ, Higold IDM uscător de rufe electric și inteligent este soluția ideală și inteligentă pentru uscarea hainelor.

 

Înapoi la toate