Higold / 31.03.2023

Șezlonguri de lux pentru grădina ta!

Un șezlong de exterior poate fi locul tău favorit pe terasă, lângă piscina exterioară sau în spa. Șezlongurile noastre de lux Higold cu design modern și elegant cu siguranță vor transforma spațiul unde sunt amplasate într-un loc special, îndrăgit de toți membrii familiei.

La achiziționarea unui șezlong cele mai importante considerente sunt aspectul, funcționalitatea și calitatea.

DESIGN

Șezlongurile de grădină Higold sunt toate proiectate cu stil și gust de designerii Higold, de exemplu Pininfarina, Claudio Bellini și Nicolas Thomkins, ca să menționăm doar cei mai apreciați dintre designerii cu care colaborează firma. Aceste șezlonguri au toate personalitatea lor aparte, și fac parte din colecții de mobilier de grădină, care includ seturi dining și seturi lounge cu canapea,fotolii și măsuță de cafea sau colțar. Așadar, ai posibilitatea de a alege toate seturile de mobilier pentru grădină sau terasă din aceeași gamă pentru a obține un look uniform și foarte frumos.

Șezlong de lux Higold Cambusa, design Claudio Bellini, colecția 2023

Șezlong de lux Higold Cambusa, design Claudio Bellini, colecția 2023

FUNCȚIONALITATE

Când te așezi pe un șezlong în grădină sau pe terasă, sau în spa, dorești să te odihnești, să servești o băutură, să dormi puțin, să citești o carte bună, sau să stai la soare. Pentru acestea activități este util să ai posibilitatea de a regla înălțimea și unghiul spătarului. Șezlongurile grădină Higold sunt toate reglabile, în 3-4 poziții, ca să poți găsi întotdeauna poziția cea mai confortabilă.

Saltelele șezlongurilor grădină Higold sunt de asemenea proiectate cu gândul la confortul tău: au o grosime între 10 și 15 cm. Aceste saltele sunt din spumă cu uscare rapidă, sau spumă cu densitate înaltă, ambele variante fiind o combinație optimă de moliciune și fermitate, pentru care le vei iubi.

Șezlong gradina de lux Higold Wing, design Pininfarina, colecție 2023

Șezlong gradina de lux Higold Wing, design Pininfarina, colecție 2023

CALITATE

Materialele folosite la realizarea șezlongurilor Higold sunt doar materiale de cea mai înaltă calitate: aluminiu vopsit în câmp electrostatic și lemn de tec pentru cadrul șezlongurilor, olefin sau acril pentru husele saltelelor din spumă cu uscare rapidă sau spumă de înaltă densitate. Acestea sunt toate materiale rezistente la umezeală, intemperii, uzură și la UV.

Pudra AkzoNobel folosita la vopsirea tuburilor de aluminiu protejează aluminiul de coroziune, rezistă la intemperii. Vopseaua asigură o suprafață complet sigilată, fără zone poroase. Suprafața netedă reduce fricțiunea dintre elementele mobilierului.

Lemnul de tec este folosit de zeci de ani in fabricarea mobilierul exterior si este apreciat pentru rezistenta sa ridicata la intemperii. Lemnul de tec conține uleiuri naturale care servesc ca strat protector natural. Tecul nu „rugineste” si astfel nu apare coroziune pe suprafata lemnului cand acesta se afla in contact cu metale. Durata de viata a lemnului de tec este mult mai mare decat a altor tipuri de lemn. Toate aceste beneficii si proprietati a lemnului de tec rezulta intr-un material perfect pentru a fi folosit în fabricarea mobilei de gradina.

Olefinul, folosit la confecționarea huselor pernelor de șezlong este un material cu calități deosebite: durabil, rezistent la intemperii și la razele solare. Este impermeabil, nu absoarbe apa și se usucă foarte rapid. Își menține culoarea timp îndelungat și este usor de întreținut. De asemenea este un material sustenabil, 100% reciclabil. Murdăria și radiațiile UV nu afectează calitatea materialului, pernele sunt rezistente si foarte moi.

Spuma cu uscare rapidă este destinată în special pentru mobilierul exterior. Spre deosebire de spuma convențională, pernele din spumă cu uscare rapidă se scurg repede, astfel acestea se vor usca cât ați clipi. Chiar dacă se îmbibă cu apă, vor fi protejate de apariția mucegaiului. Acest lucru se datorează structurii celulare deschise care lasă apa și aerul să treacă prin material cu ușurințâ. Un alt avantaj al pernelor din spumă cu uscare rapidă este că se murdăresc mult mai greu decât pernele din spumă convențională.

Șezlong grădină Higold Emoti de lux, cu spătar reglabil

Șezlong grădină Higold Emoti de lux, cu spătar reglabil

În concluzie, fie că alegi un set de șezlonguri Higold Onda, Emoti, Nofi, Airport, New York, Cambusa, Borromeo, Wing sau York, cu siguranță nu vei fi dezamăgit nici de aspectul lor, nici de funcționalitatea sau calitatea matrialelor folosite. Bucură-te de vară, stai în aer liber cât mai mult și răsfață-te cu șezlonguri de grădină sau terasă de lux, pentru că meriți!

Șezlong grădină de lux Higold Airport cu măsuță auxiliară

Șezlong grădină de lux Higold Airport cu măsuță auxiliară

Înapoi la toate