LaSiesta / 25.11.2022

Hamace gradina La Siesta – locul tău preferat pentru relaxare

Fiecare dintre noi are dorința de a avea un loc special doar al nostru, unde ne putem cuibări, unde ne putem destinde fără a fi deranjați, însă nu toții avem posibilitatea de a consacra un spațiu separat pentru relaxare în grădină sau în interior. Noi venim cu o soluție foarte practică: un hamac tradițional, sau de tip scaun poate fi locul, unde te poți relaxa și odihni în voie, fără să ai nevoie de un spațiu foarte mare sau investiții serioase. Hamacele pot fi montate cu ușurință în locuri diverse, pe suport, între doi copaci sau bârne, între doi pereți sau pe tavan, și le poți muta din grădină în casă sau invers, dacă dorim.

Un hamac colorat, de calitate premium atrage privirea și devine instantaneu cel mai frumos punct din grădină, promițând multe ore de relaxare alături de o carte bună sau muzica ta preferată. O alternativă mai modernă este un hamac tip scaun, care oferă aceeași relaxare, dar în poziția de șezut sau semiînclinat. Dacă nu ai unde să montezi un hamac de grădină, poți cumpăra un hamac tip scaun pe care îl poți monta cu ușurință și în interiorul casei tale. Combină relaxarea alături de familie cu posibilitatea de a vă petrece timpul într-un hamac frumos și confortabil în interior sau în exterior.

Alege un hamac La Siesta Alabama kingsize sau un hamac tip scaun La Siesta Habana și te poți reîncărca oricând, oriunde, indiferent de vreme sau de anotimp.

  1. DOUĂ TIPURI DE HAMACE GRĂDINĂ PREMIUM, ÎN DIFERITE CULORI VIBRANTE

Dacă îți un loc de relaxare deosebit, confortabil și frumos, alege-ți una dintre frumoasele hamace grădină cu bară și pernă detașabilă La Siesta Alabama, care pot fi montate pe suportul special din lemn Elipso Nature sau între doi copaci, doi pereți.

Hamacele tip scaun La Siesta Habana asigură un confort suprem. Pot fi folosite atât în exterior – montate pe suportul La Siesta Calma Nature sau pe o creangă rezistentă – cât și în interiorul casei – montat pe suport sau simplu pe tavanul camerei. Hamacul tip scaun La Siesta este prevăzut cu un element de rotație, care asigură o rotație de 360 grade, fără ca corzile de suspendare să se încurce.

  1. DIMENSIUNE KINGSIZE

Atât hamacele grădină, cât și hamacele tip scaun sunt confortabile, cu dimensiuni generoase, chiar și pentru două persoane, oferind confort suprem și momente de relaxare de neuitat.

Hamac tip scaun La Siesta Habana, din bumbac organic. Poate fi folosit in exterior sau in interior, montat pe suport sau pe perete, tavan. Foarte confortabil, de calitate superioara.

  1. MATERIAL REZISTENT ȘI MOALE

Materialul hamacelor Alabama din fibra funcțională a fost dezvoltată special pentru cerințele hamacelor de exterior. Materialul este ușor de întreținut, rezistent la intemperii, robust, cu uscare rapidă. Hamacul poate fi folosit pe ambele fețe.

Materialul hamacelor Habana este bumbac organic certificat GOTS (Global Organic Textile Standard). Acest material cu fibre lungi este foarte moale și extrem de durabil. Bumbacul organic este nu numai sustenabil față de bumbacul normal, este și moale și ușor de intretinut. Bumbacul organic, crescut fără pesticide și alte substanțe chimice, este o alegere potrivită și pentru persoanele cu piele sensibilă.

  1. INDOOR&OUTDOOR

Hamacele grădină produse de firma germană La Siesta în Columbia reflectă diversitatea și energia Americii de Sud. Vă puteti bucura de relaxare totală în hamacul Alabama sau Habana tot anul, aceasta fiind potrivite pentru folosire în exterior precum și în interior.

Hamace gradina La Siesta de calitate premium. Pot fi montate pe suport hamac din lemn, sau intre doi copaci, barne sau doi pereti.

  1. SUSTENABILITATE

Neutralitatea climatică este un punct forte al firmei La Siesta. Strategia lor pentru sustenabilitate include în mod firesc problema protecției climei. Lucrează încontinuu pentru a reduce emisiile de CO2 și a compensa emisiile inevitabile, compensează consumul de energie al site-ului lor web și emisiile generate de sediul central din Germania. Sistemul internațional de certificare al Forest Stewardship Council (FSC™) garantează că lemnul suporturilor de hamac La Siesta provine din silvicultură sustenabilă din punct de vedere ecologic și social. Cod de licenta FSC™: CO12427.

Crează-ți un mediu de lux, o grădină captivantă și relaxantă care să reflecte personalitatea ta! Cuibărește-te într-un hamac confortabil La Siesta și relaxează-te suprem!

 

 

Înapoi la toate