Manual de instructiuni Higold

Orientări generale:

  • Mobilierul trebuie așezat pe o suprafață plană, într-un spațiu uscat și curat.
  • Șuruburile și îmbinările trebuie strânse în mod regulat.
  • Nu ne asumăm răspunderea pentru daune, inclusiv daune indirecte, cauzate de asamblarea incorectă sau asamblarea în alt scop decât scopul prevăzut.
  • În cazul în care componentele sunt sparte sau distruse, nu mai utilizați produsul și consultați producătorul sau furnizorul.

Rame —- Fabricate din aluminiu și/sau oțel inoxidabil. Vă recomandăm să curățați cadrele cu un burete sau o cârpă umed(ă), moale, pentru a îndepărta murdăria și nisipul. După aceea, ștergeți suprafața cu o cârpă moale, pentru a o usca. Nu utilizați produse de curățare agresive sau obiecte ascuțite (cum ar fi periile) atunci când vă curățați mobilierul. Acest lucru poate provoca pete permanente sau daune care nu pot fi reparate. După curățarea obișnuită, utilizați o cârpă moale și ceară de protecție. Nu expuneți oțelul inoxidabil la un mediu sărat sau la lichide acide. Dacă oțelul inoxidabil prezintă pete de rugină, în special la colțurile mai puțin expuse, frecați cu un săpun delicat pentru a curăța în profunzime, clătiți și uscați suprafața respectivă. Pentru a îndepărta petele de rugină, lustruiți ușor cu șmirghel fin, apoi ștergeți până când suprafața rămâne curată. Aveți grijă să nu vă deteriorați mobilierul cu catarame, fermoare sau orice alte obiecte ascuțite atașate la îmbrăcăminte și/sau pantofi. Vă rugăm să preveniți căderea produselor de pe terasa dvs. sau orice lovitură puternică.

Ratan —- Vă recomandăm să curățați mobilierul din ratan cu un burete sau o cârpă umed(ă) și moale pentru a îndepărta murdăria și nisipul. După aceea, ștergeți suprafața cu o cârpă moale, pentru a o usca. Nu utilizați produse de curățare agresive sau obiecte ascuțite (cum ar fi periile) atunci când vă curățați mobilierul. Acest lucru poate provoca pete permanente sau daune care nu pot fi reparate. Aveți grijă să nu deteriorați răchita cu catarame, fermoare sau orice alte obiecte ascuțite atașate la îmbrăcăminte și/sau pantofi. Vă rugăm să preveniți căderea produselor de pe terasa dvs. sau orice lovitură puternică. Nu expuneți mobilierul din ratan la foc sau la materiale foarte fierbinți.

Textilen —- Nu permiteți contactul cu nicio sursă de foc, evitați zgârieturile oricărei lame ascuțite. Folosiți apă și un prosop umed pentru curățarea zilnică. Dacă nu se utilizează des, se recomandă acoperirea acestuia, în cazul produselor din textilen de culoare deschisă sau de culoare albă. Praful sau impuritățile pătrund cu ușurință în țesătură și nu sunt ușor de curățat, în cazul în care produsele din textilen care nu sunt utilizate foarte des. În această situație textilenul va trebui curățat cu o perie și cu apă cu detergent sau cu săpun. După curățarea produselor din textilen de culoare deschisă sau de culoare albă pot rămâne urme de praf deoarece țesătura este măruntă, iar peria nu poate pătrunde suficient de mult. În acest caz este normal ca țesătura să își schimbe culoarea și să devină mai închisă la culoare. Se recomandă curățarea zilnică temeinică a produselor din textilen de culoare deschisă sau de culoare albă. Când utilizați componenta de căptușire a produsului din textilen (spumă cu uscare rapidă la interior) în exterior, într-o zi ploioasă, densitatea va fi mai compactă datorită stratului intermediar, plus că diametrul găurii țesăturii textilenului este foarte mic. Când orificiul este mai mic decât un anumit diametru, presiunea apei (lichidului) este mai mică decât tensiunea superficială, atunci apa nu poate ieși și pleca în interiorul pernei dacă nu poate atinge o anumită greutate. În circumstanțe normale, va fi nevoie de mai mult de 20 de ore pentru a se usca în mod natural. În această situație, trebuie să aplicați o ușoară presiune pe suprafața pernei pentru a accelera procesul de uscare.

Lemn de Tec — Lemnul de tec este un produs natural și prezintă caracteristica de a se transforma, căpătând culoare gri argintiu, chiar și în cazul crăpăturilor negre și fine, în timpul expunerii continue. Țineți departe de lumina soarelui sau protejați cu ajutorul unei huse de protecție pentru a controla producerea de ulei lemnos și a reduce deteriorarea prin fenomenul de schimbare a culorii lemnului de tec într-o culoare mai închisă pe durata utilizării. Șlefuiți zona cu șmirghel fin și ștergeți cu ulei de întreținere pentru ca lemnul să recapete culoarea inițială. Pentru întreținerea sezonieră, amestecați detergent pudră cu apă caldă pentru a curăța mucegaiul de la suprafață, iar apoi clătiți bine suprafața. Închiderea la culoare pe durata utilizării reprezintă un fenomen natural care are loc la nivelul lemnului. Șlefuiți zona cu șmirghel fin și ștergeți cu ulei de întreținere pentru ca lemnul să recapete culoarea inițială. Pentru întreținerea sezonieră, amestecați detergent pudră cu apă caldă pentru a curăța mucegaiul de la suprafață, iar apoi clătiți bine suprafața.

Pernuțe și Perne —- Vă recomandăm să curățați țesăturile cu apă caldă și cu un burete sau o cârpă moale. Pentru curățare se poate folosi un săpun delicat. Ștergeți murdăria și nisipul înainte de a folosi apă. Țesăturile se usucă foarte repede la aer. Nu este necesară uscarea la uscător, iar căldura ridicată poate deteriora țesătura. Nu utilizați produse de curățare agresive sau obiecte ascuțite (cum ar fi periile) atunci când vă curățați mobilierul. Acest lucru poate provoca pete permanente sau daune care nu pot fi reparate. Aveți grijă să nu deteriorați țesăturile cu catarame, fermoare sau orice alte obiecte ascuțite atașate la îmbrăcăminte și/sau pantofi. Nu expuneți mobilierul la foc sau la materiale foarte fierbinți. Vă recomandăm să depozitați pernuțele atunci când acestea nu sunt utilizate. Nu depozitați niciodată pernuțele când sunt umede și nu le sigilați în pungi de plastic. În zilele ploioase, pernuța trebuie închisă sau acoperită cu o bucată de material textil.

Curea Poliester —- Vă recomandăm să curățați cureaua cu apă și un burete sau o cârpă moale. Pentru curățare se poate folosi un săpun delicat. Ștergeți murdăria și nisipul înainte de a folosi apă. Prezintă o fuzibilitate termică scăzută și poate fi găurită la contactul cu cenușa sau scânteile. Nu expuneți la foc sau la materiale foarte fierbinți.

Sticlă Securizată / Sticlă Ceramică —- Vă recomandăm să curățați blaturile din sticlă cu un amestec de apă fierbinte și detergent. Utilizați un burete sau o cârpă moale pentru a îndepărta murdăria, nisipul și petele lăsate de alimente. După aceea, ștergeți suprafața cu o cârpă moale, pentru a o usca. Nu utilizați produse de curățare agresive sau obiecte ascuțite (cum ar fi periile) atunci când vă curățați mobilierul. Acest lucru poate provoca pete permanente sau daune care nu pot fi reparate. Evitați căderea obiectelor ascuțite pe blatul de sticlă pentru a evita deteriorarea. Nu ștergeți suprafața sticlei cu niciun material abraziv, pentru a evita zgârieturile. Vă rugăm să preveniți căderea produselor de pe terasa dvs. sau orice lovitură puternică. În cazul sticlei tratate, suprafața nu poate rezista la temperaturi ridicate, așa că nu o expuneți la foc.

Pal Melaminat de Înaltă Presiune —- Vă recomandăm să curățați mobilierul din pal cu un burete sau o cârpă umed(ă) și moale pentru a îndepărta murdăria și nisipul. După aceea, ștergeți suprafața cu o cârpă moale, pentru a o usca. Nu utilizați produse de curățare agresive sau obiecte ascuțite (cum ar fi periile) deoarece daunele nu vor putea fi reparate. În cazul petelor persistente puteți folosi un amestec de apă fierbinte și detergent sau puteți șlefui zona cu șmirghel fin. Nu expuneți mobilierul din pal la foc sau la materiale foarte fierbinți. Se va înmuia și deforma cu ușurință.

Umbrelă —- Aceasta nu este o jucărie, vă rugăm să aveți grijă la copii pe durata utilizării pentru a evita căderea umbrelei și lovirea (strivirea) copiilor; vă rugăm să nu scuturați umbrelă de la piciorul de susținere al acesteia. Vă rugăm să folosiți ulei de întreținere pentru îngrijirea suprafeței lemnului. Se recomandă curățarea murdăriei cu apă sau cu un agent de curățare delicat. După aceea, clătiți cu un burete moale. Preveniți deteriorarea permanentă prin evitarea utilizării produselor de curățare agresive sau a obiectelor ascuțite (cum ar fi periile) pe durata curățării suprafeței. Vă rugăm să țineți bine piciorul de susținere a umbrelei când o deschideți și să nu deschideți forțând cadrul extensibil. Vă rugăm să strângeți umbrela și să o depozitați în interior în cazul condițiilor meteo extreme, cum ar fi vânturile puternice.

Garanție:

Pentru acest produs se aplică o garanție legală.

Deteriorările cauzate de tratarea sau funcționarea necorespunzătoare, de plasarea sau depozitarea necorespunzătoare, de conectarea sau instalarea necorespunzătoare, precum și de aplicarea forței sau a altor influențe externe nu sunt acoperite de această garanție.

1. În cazul în care acest produs nu funcționează corect, vă rugăm să verificați mai întâi dacă există manipulări incorecte sau un proces de asamblare neconform.

2. În cazul unei solicitări de garanție sau a identificării de defecte, vă rugăm să contactați vânzătorul. Vă rugăm să rețineți că, acolo unde este posibil, următoarele documente sau mai degrabă informații ar trebui furnizate împreună cu produsul dvs. defect:

– Dovada achiziției (chitanță, bon etc.)

– Descriere model/tip/marcă

– Descriere defecțiune și problemă cât mai detaliat cu putință