Platinum / 2.05.2022

Ghid de cumpărare umbrelă de terasă

Dacă v-ați hotărât să cumpărați o umbrelă terasă, probabil că ați văzut deja cât de mare este oferta pe piață. De aceea, în acest ghid de cumpărare o să vă ajutăm cu câteva informații să puteți alege o umbrelă pentru terasa sau grădina dumneavoastră care vă va bucura cu aspectul, calitatea și ușurința folosirii pentru mai multe sezoane.

O umbrelă terasă de calitate bună trebuie să corespundă mai multor criterii. Când cumpărați o umbrelă de terasă probabil că doriți o umbrelă pentru mai mulți ani, așadar calitatea materialelor folosite, durabilitatea, rezistența la intemperii este un factor foarte important. Un alt lucru care merită verificat la achiziționarea unei umbrele de soare este ușurința cu care se poate deschide și închide. La o umbrelă terasă și stabilitatea este un aspect important. Vântul poate cauza probleme dacă umbrela nu are un suport destul de stabil, și pot apare probleme de siguranță, și umbrela se poate deteriora în cazul în care se răstoarnă.

Zilele de vară sunt lungi, și soarele bate din direcții diferite pe parcursul zilei. Deci este foarte util dacă umbrelă terasă este una inclinabila, daca îi poți schimba poziția cu ușurință, să-ți țină umbră pe tot parcursul zilei.

Noi am ales să includem în portofoliul nostru de produse umbrelele terasă Platinum, pentru că îndeplinesc toate criteriile enumerate mai sus! Să le vedem pe rând!

CALITATE ȘI DURABILITATE

Umbrelele pentru terasă sau grădină Platinum sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate.

 • Toate umbrelele Platinum sunt confecționate din materiale rezistente la decolorare și rezistente la UV. În funcție de modelul ales, Riva, Voyager T1 sau Challenger T2, parasolele Platinum® filtreaza razele UV cu o clasa UPF de pana la 50+ pe o scara de 15 – 50+. Umbrelele de terasă Platinum sunt rezistente și la apă și murdărie.
 • Mânerul, cu ajutorul căruia se pot închide sau deschide cu ușurință, este fabricat din aluminiu turnat puternic.
 • Arcuri tensionate rezistente
 • Suportul, baza umbrelelor, care este inclus în preț, este fabricat din granit foarte stabil, cu aspect luxurios și după mai mulți ani

UȘURINȚA FOLOSIRII

Toate umbrelele de terasă Platinum sunt ușoare de folosit și manevrat.

 • Se deschid și închid rapid și ușor cu mânerul rezistent poziționat la mijlocul polului. Sunt prevăzute cu sistem de inclinare simplu ( Riva, Voyager T1), sau dublu (Challenger T2 Premium, Challenger T2 Glow), ceea ce înseamnă că umbrelele pot fi înclinate, să asigure umbra optimă pe tot parcursul zilei.
 • Umbrelele de terasă Challenger T2 pot fi rotite 360 grade și înclinate în spate și pe laterală, așadar țin umbră de dimineața până seara fără să fie necesar să miscați ansamblul din loc.
 • Suportul din granit este prevăzut cu 2 sau 4 roți, în funcție de model, pentru a putea mișca umbrela fără efort

OUTDOORABLE VIEW FINAL 1 scaled

O UMBRELĂ DE TERASĂ PERFECTĂ PENTRU TOATE NEVOILE

Terasele și grădinile, precum și preferințele și gusturile diferă. De aceea avem o umbrelă potrivită pentru toate preferințele. Puteți alege dintre umbrele rotunde sau dreptunghiulare, cu pol central sau umbrele suspendate, în culori diferite, toate deosebit de frumoase.

 • Dacă doriți o umbrelă simplă, și totuși frumoasă și funcțională pentru balcon, terasă sau grădină, alegeți o umbrelă terasă Riva. Umbrelele Riva sunt umbrele de terasă cu pol central, care se poate inclina, și se găsesc în mai multe dimensiuni, rotunde sau dreptunghiulare. Materialul umbrelelor de terasă Riva este un poliester de densitatea 220 grame, cu bună rezistență la decolorare și cu filtru UV foarte bun, până la 96%. Sunt prevăzute cu suport din granit Rome, cu 2 roți, de 30, 40 sau 60 de kilograme, în funcție de dimensiunile umbrelei de soare.
 • Voyager T1 este o umbrelă de grădină mai sofisticată, suspendată, cu sistem de înclinare simplu. Poate fi înclinat în spate, și rotit cu 360 de grade. Mărimea unică de 300×200 cm este ideală pentru a fi folosită în combinație cu un set masă și scaune grădină cu masă dreptunghiulară.  Materialul umbrelelor Voyager este poliester de 220 grame, cu o foarte buna rezistenta la decolorare si cu filtru UV foarte bun, până la 96%. Umbrelele Voyager vin la pachet cu un suport din granit Sorrento cu 4 roți, de 90 de kg.
 • Challenger T2 Premium este o umbrelă terasă la superlativ! Este prevăzut cu un sistem inovativ de dublă înclinare, ceea ce înseamnă că poate fi înclinat în toate direcțiile și rotit 360 de grade, astfel veți avea umbră toată ziua, fără a fi nevoit să mișcați umbrela din loc. Materialul umbrelei este poliester de 240 grame, foarte durabil și rezistent, cu rezistență excelentă la decolorare și filtru UV foarte bun, până la 98%.  Umbrelele Challenger T2 premium se vând împreună cu un suport luxos și deosebit de frumos din granit de 90 de kg, prevăzut cu 4 roți.
 • Challenger T2 Glow este o variantă a umbrelelor Challenger T2 Premium, cu toate funcționalitățile și caracteristicile gamei, cu un plus: un sistem de iluminare led, care funcționează cu telecomandă. Telecomanda, două încărcătoare și un cablu de încărcare sunt incluse în pachet.

 

Sperăm ca micul nostru ghid vă ajută în alegerea umbrelei de terasă potrivite, și vă urăm o vară plină de momente magice, alături de cei dragi!
Pentru întrebări suplimentare suntem întotdeanua aproape pe WhatsApp, pe mail sau la telefon.

 

OUTDOORABLE DINER FINAL scaled

 

Înapoi la toate