ROOLF / 4.10.2022

Fotolii puf modulare Roolf Living – 17 motive pentru care te vei îndrăgosti de ele

1. Durabil

Fotolii puf modulare de exterior și interior Roolf sunt fabricate din polipropilenă 100%. Acestea sunt menite să reziste la forțele naturii.

2. Confortabil

Ai nevoie să te relaxezi? Iată răspunsul: Fotolii puf modulare, canapele, șezlonguri, taburete Dotty, toate au fost concepute cu gândul la confortul tău. Ferme? Da. Dar fără margini dure, fără rame de oțel. Doar multă moliciune. Relaxează-te!

inner rolf 1

3. Ușor de curățat

Mobilierul de grădină este menit pentru relaxare, nu pentru ore întregi de curățare. Țesăturile folosite pentru fabricarea fotoliilor puf modulare Roolf te ajută să ai priorități clare. Bucură-te de momente de invidiat!

4. Exterior = interior

Fotolii puf modulare, șezlonguri, canapele, taburete, covoare Roolf... sunt toate la fel de perfecte și pentru interior și pentru exterior. Imaginează-ți fotolii puf modulare Roolf în camera de zi, lângă șemineu, în colțul copiilor… Alege liber unde vrei să te relaxezi.

inner rolf 2 1

5. Accesibil

Colecția Roolf Living este la un preț accesibil în comparație cu aspectul de exclusivitate a produselor, în acest fel toată lumea se poate bucura de plăcerea relaxării în aer liber sau în căminul propriu.

6. Țesătură unică

Indiferent de culoarea pe care o alegi – și avem multe – fiecare dintre ele este creată din cel puțin 3 nuanțe diferite. Setul tău de lounge Roolf nu devine niciodată plictisitor.

inner rolf 3

7. Uscare rapidă

Toate țesăturile Roolf sunt permeabile, ceea ce înseamnă că ploaia sau picăturile de rouă trec direct prin ele. Fără bălți. Fără alge. Fără mucegai. Pantaloni uscați și zămbete adevărate.

8. Prieten cu soarele

Fiecare articol din colecția Roolf a fost tratat cu UV, ceea ce înseamnă că toate acele culori splendide își vor păstra aspectul minunat. Lasă soarele să strălucească. (În cazul în care dorești o protecție suplimentară, avem totul acoperit: cere doar spray-ul nostru practic cu protecție UV).

inner rolf 4 1

9. Fotolii puf modulare ușoare

Ai stat destul la soare? Vreți să te muți la umbră, sau invers? Pur și simplu ia-ți setul de lounge și așează-te unde dorești. Foarte simplu.

10. Fermități diferite, ajustabile

Ți se pare prea ferm? Se rezolvă într-o clipă! Pur și simplu scoate una sau mai multe dintre pernițele umplute cu granulat UPS de înaltă calitate pe care le-am inclus tocmai din acest motiv: tu decizi când vine vorba de confort. Totuși, nu aruncă pernițele. În acest fel, le poți pune la loc oricând dorești. (Și poți cumpăra oricând un pachet de reumplere).

inner rolf 5 1

11. Fermoar de siguranță

Nu vrei ca copiii sau animalele de companie să deschidă din greșeală puful? Nimeni nu vrea. Am avut grijă, am montat un fermoar de siguranță. Imposibil de deschis fără un breloc funky pe care suntem bucuroși să ți-l punem la dispoziție.

12. Plutește în fericire

Da, fotoliile puf modulare Dotty chiar plutesc. Doar spune abracadabra, și plutește pe apă.

inner rolf 6

13. Fii propriul tău arhitect

Eliberează-ți artistul interior și aranjează mobilierul lounge în aer liber în orice fel dorești. Toate modelele sunt complet modulare, așa că poți să le combini cum dorești.

14. Spațiu urban

Nu avem cu toții o grădină spațioasă în care să ne bucurăm de acele momente fericite Roolf. Dacă ai o terasă cât de mică, sau un balcon, să știi câ Roolf este perfect și pentru tine.

inner rolf 7

15. Aspectul contează

Viața în aer liber este felul de viață sănătoasă care ne lipsește. Aspectul gamei de lounge Roolf reflectă tocmai acest lucru. Unii o numesc vintage, alții o spun boem. Roolf îi spune cool. Covoarele, scaunele, taburetele, șezlongurile… toate vin în multe culori și multe forme. Împreună, ele formează spiritul de vacanță de lux în grădina ta. Pregătește-te pentru un aspect unic și îmbrățișează acea stare de spirit specială: chillax.

16. Fabricat în Belgia

Țesăturile flamande sunt renumite în toată lumea. Este o etichetă de care cei de la Roolf sunt mândrii.

inner rolf 8

 

17. Premiul Red Dot Design

Puful Dotty a câștigat prestigiosul premiu Red Dot Design Award în anul 2018 pentru designul său original.

inner rolf red dot left

Înapoi la toate