ROOLF / 23.02.2023

Fotolii puf și covoare exterior Roolf Living – FAQ

Cum se curăță produsele Roolf Living?

Fotoliile puf modulare și covoarele pentru exterior/interior Roolf Living sunt foarte ușoare de întreținut și curățat. La nevoie, doar clătiți cu un furtun de grădină sau un jet cu presiune înaltă. Când utilizați un jet cu presiune înaltă, mențineți o distanță de 20 cm. Dacă este necesar, puteți folosi și un detergent blând. Nu folosiți clor! Puteți, desigur, să aspirați covoarele.

feat img roolf faq 1

Curăță fotoliul cu un furtun cu jet de apă

Cum se înlătură petele?

În cazul în care se pătează covorul Roolf, sau fotoliile modulare,  umeziți zona murdară (nu frecați) cu un prosop moale și absorbant. Utilizați o soluție de săpun și apă pentru a îndepărta petele murdare.

Cât de repede se usucă mobilierul după o ploaie, dacă nu este în soare?

În funcție de temperatura aerului și umiditatea, uscarea poate dura aproximativ 2-3 ore. Îndată ce soarele iese, se usucă și mai rapid!

feat img roolf faq 2

Pufurile și covoarele se usucă rapid, mai ales în soare

Husele pot fi înlăturate?

Nu, husele nu se pot înlătura. Pufurile pot fi întreținute cu ușurință cu metodele deja prezentate, fără a fi nevoie de înlăturarea husei.

Pufurile sunt sensibile mucegai?

Nu, totuși recomandăm să întoarceți fotoliile din când în când, astfel încât partea de jos să poată fi ventilată.

Produsele Roolf Living pot fi lăsate afară în timpul iernii?

Pufurile și covoarele Roolf Living sunt rezistente la intemperii, totuși, vă recomandăm să le adăpostiți de condițiile meteo nefavorabile.

feat img roolf faq 4

Pufurile Roolf par a fi puțin prea tari din start. Este normal să fie așa?

Ne place să le comparăm cu purtarea încălțămintelor noi. La început, și acestea pot să pară puțin rigide, dar pe măsură se sunt purtați mai mult, devin din ce în ce mai confortabile, și același lucru se aplică și mobilierului Roolf. De asemenea, există niște pernuțe de umplere detașabile, care pot fi scoare din pufuri la achiziție, și apoi puse la loc când se simte nevoie. Astfel se poate determina dupa caz confortul optim al pufurilor.

Din ce materiale sunt fabricate produsele Roolf Living?

  • Husele pufurilor și covoarele: 100% polipropilena
  • Umplutura pufurilor: Granulat EPS de calitate înaltă

Cât este termenul de garanție pentru produsele Roolf Living?

Termenul de garanție pentru fotoliile puf Roolf Living și covoarele pentru exterior/interior au un termen de garanție de 2 ani în condiții normale de utilizare.

feat img roolf faq 0

Înapoi la toate